2003 – Livet er herlig (revy)

Forfattere: Tut&Kjør, Norsk Revyfaglig senter
Regi: Gaute Skjegstad
Koreografi: Herman Jørgenrud
Musikkansvarlig: Thomas Håkonsen
Musikk: Tut&Kjør – bandet + Sørum Skolemusikk
Prosjektleder: Pål Corneliussen
Styreleder: Terje Sameien

Vårsemesteret 2003 var hele Tut&Kjørs organisasjon stilt til rådighet for Skansespillet. Skuespillerne deltok både i større roller og som statister, foreldrene deltok som statister og i Skansespillets styre og prosjektorganisasjon. (Samarbeid er viktig!) Vi hadde derfor bare september – november til å øve revy, noe som ble i korteste laget. Revyen besto av innkjøpte/innlånte sketsjer + noen egenproduserte.
Nytt i år var samarbeidet med Sørum Skolemusikk. Deres bidrag, i tillegg til et dyktig band, løftet forestillingen mange hakk.
Vi hadde 23 skuespillere i alderen 10 – 17 år, denne gangen delt opp i en barne- og en ungdomsgruppe.
Sørums nye storstue Bingsfosshallen var nyåpnet, og Tut&Kjør var de første som framførte en sceneforestilling i hallen. Dette medførte selvsagt noen utfordringer, det var mye som ikke var på plass. Takket være dyktige og ivrige foreldre ble det funnet kreative løsninger på det meste. Vi har mange gode minner fra Bruvollen. Det var vemodig å ikke spille der lenger. Men alt har sin tid – Vi fylte Bruvollen i perioden BULT hadde liten aktivitet, og forlot Bruvollen når BULT kom i gang igjen….

Forestillinger:
Oppsetningen ble presentert i 5 forestillinger i Bingsfosshallen på Sørumsand med til sammen ca 1.200 besøkende.